Konténer, sitt szállítás

Cégünk 1992 óta foglalkozik konténer rendelés és konténeres sittszállítás lebonyolításával. Jelenleg 3 db konténer szállító jármű segítségével végezzük az építési- bontási hulladékok elszállítását.

Mivel több, mint 150 db konténerrel rendelkezünk, a konténerek méretétől függően akár 1 hétig maradhatnak a megrendelőnél anélkül, hogy ezért napi díjat, vagy bármilyen extra költséget számítanánk fel.

Hulladék kezelési- és szállítási engedélyünk által, teljes körű dokumentációt adunk az elszállított hulladékokról (mint például befogadó nyilatkozat).

Hulladék kezelési engedéllyel rendelkező telephelyünkön az építési törmelékből (sittből) kiválogatjuk az egyéb hulladékokat. Ügyfeleink számára ez teszi lehetővé, hogy a rendelt konténert akár vegyesen, azaz szétválogatás nélkül töltheti meg.

Budapest egész területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, kivéve a védett övezetekbe. Ezekre a területekre (Margitsziget, Vár, sétáló utcák) 1-2 napos átfutási idővel tudunk engedélyhez jutni.

A rendeléseket 06-18 h között mobil telefonon vagy email-ben (fu.nio.kft[at]gmail[dot]com) vesszük fel és aktuális kapacitásunkat figyelembe véve, még aznap (de legkésőbb 24 órán belül) teljesíti – akár szombaton is. (Email rendelés esetén 48 óra)